Nyheter

El & PC söker Projektledare inom Fastighetsautomation


Publicerad: juni 24, 2024

Välkommen till Sveriges bästa automationsföretag!

Ett välmående företag i Mellansverige som är ledande inom industriautomation, fastighetsautomation och installation med en familjär och jordnära känsla med engagerade och välmående medarbetare.

Bli en av oss!

 

Vi erbjuder

Ett arbete i en familjär och jordnära arbetsmiljö där du får en omväxlande vardag i ett bolag med långsiktighet och fina och intressanta projekt. Du kommer ingå i en prestigelös organisation som präglas av tillväxt, framåtanda, korta beslutsvägar. Hos oss får du möjligheten att vara med och påverka både din egen och bolagets framtid. För oss blir du en viktig medarbetare i organisationen!

 

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare hos oss kommer du ingå i ett kompetent och teknikintresserat gäng med starkt kundfokus.

Du får möjligheten att leda och driva både större och mindre projekt inom fastighetsautomation med ansvar för projekten i sin helhet. Du ansvarar för allt från förstudie till planering, genomförande och uppföljning. Som projektledare får du ansvaret för både den tekniska och ekonomiska delen med det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat.

Rollen innefattar ett tätt samarbete och tät kommunikation med ditt projektteam som oftast består av tekniker och montörer. Du kommer även ha tät dialog med kunder, leverantörer och kollegor.

 

Din profil

Vi söker dig som har en bakgrund inom och ett genuint intresse för fastighetsautomation med erfarenhet och/eller nyfikenheten att driva framgångsrika projekt inom kommersiella fastigheter och industrier. Har du en bakgrund inom montering och dessutom erfarenhet att driva Styr och övervakningsentreprenader samt kunskap inom olika styrsystem såsom, Web Port, SAIA eller Beckhoff ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och du har körkort.

För att trivas och lyckas i rollen tror vi du har intresse och erfarenhet av projekt, teknik, installation, rambeskrivningar, ekonomi och entreprenadjuridik. Då du har en ledande roll i projekten är det viktigt för oss att du har en enkel men tydlig kommunikation, hög social kompetens och glimten i ögat med en ödmjuk inställning.

Vi söker dig som är engagerad och har lätt att engagera och motivera. Du vill utvecklas inom området och tillsammans med oss genom ett stort intresse och ett starkt eget driv. Du tar ansvar för dina uppgifter, har lätt att föra dialog med både kollegor och kunder och trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegorna i olika team. För oss är det även viktigt att du har en flexibel inställning, stimuleras av problemlösning och kan ta dig an uppgifter från olika perspektiv och att du vill vara i en verksamhet där vi har roligt på jobbet!

 

Om företaget

EL&PC Installationer AB startades 1978. Idag med fyra delägare och närmare 60 medarbetare och verksamma inom industri- och fastighetsautomation med ansvar från idé till färdig funktion. Våra uppdrag finns i huvudsak inom Örebroregionen men vår industriautomation är rikstäckande.

Vi är ett genuint företag som värnar om när och långsiktiga relationer. Förståelsen för våra kunders varierande behöv är stommen i vårt arbete. För oss är det viktigt att alltid ge ett professionellt bemötande i alla våra relationer, vare sig det är internt eller externt. Du läser mer om oss på El&PC på Om oss – EL & PC – EL & PC (elpc.se)

 

Läs mer och ansök här! 

El & PC söker Automationsingenjör inom industriautomation och fastighetsautomation


Välkommen till Sveriges bästa automationsföretag! Ett välmående företag i Mellansverige som är ledande inom industriautomation, fastighetsautomation och installation med en familjär och jordnära känsla med engagerade och välmående medarbetare. Bli en av oss!   Vi erbjuder Ett arbete i en familjär och jordnära arbetsmiljö där du får en omväxlande vardag i ett bolag med långsiktighet […]

El & PC söker Projektledare inom Fastighetsautomation


Välkommen till Sveriges bästa automationsföretag! Ett välmående företag i Mellansverige som är ledande inom industriautomation, fastighetsautomation och installation med en familjär och jordnära känsla med engagerade och välmående medarbetare. Bli en av oss!   Vi erbjuder Ett arbete i en familjär och jordnära arbetsmiljö där du får en omväxlande vardag i ett bolag med långsiktighet […]

Att våga byta spår ledde Jimmy till EL & PC: ”Varit givande på alla sätt”


Mitt i livet bestämde sig Jimmy Kindlund för att prova något helt nytt. Att utbilda sig och byta arbetsfält. Snart har Jimmy gjort sitt första år på EL & PC och får göra precis det han vill göra – nämligen att konstruera och programmera. Välkommen Jimmy! Jimmy kom precis tillbaka från ett projektbesök vid Atria […]

Nyanställde Mikael ritar CAD hos EL & PC: ”En annan värld”


EL & PC har numera en egen CAD-ritare. Efter 20 år i branschen på samma företag valde Mikael Verlage att prova något nytt och ansluta till samma team som sin gamla barndomsvän. Vi hälsar Mikael varmt välkommen! CAD-ritare är den officiella titeln men kär kollega har många namn och mer inofficiellt beskrivs Mikael både som […]

Möt Azer – vår nya programmerare: ”Det klickade direkt!”


Har du funderat på hur kontorets kaffemaskin funkar? Sådant funderar Azer på, och sen funderar han på hur maskinen kan fungera ännu bättre. Nu jobbar Azer visserligen inte med kaffemaskiner utan främst med att förbättra större och mer avancerade robotar. Vi säger välkommen till Azer Suman – vår nya programmerare. Kaffet skvalpar ner i koppen. […]

EL & PC utbildar automationsingenjörerna: ”Första gången vi provar det här”


De blivande automations- och robotingenjörerna från Hermods fick under fyra intensiva veckor lära sig allt om att bygga apparatskåp. I ett nära samarbete med yrkeshögskolan har EL & PC fått förtroendet att både utforma programmets elkonstruktionskurs och lära ut sina kompetenser till eleverna. – Vi har samarbetat med Hermods under många år. Framförallt genom att […]